Bir rozet de Özel’den
Edirne’de seçildiği İYİ Parti’den istifa eden Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin’e bugün katıldığı CHP Grup toplantısında Genel Başkan Özgür Özel tarafından rozet takıldı. Özel, “Başkanımıza İl ve ilçe başkanımız rozetini baba evinde takmıştı. Bir rozet de genel başkandan, Cumhuriyet Halk Partisi grubundan. Hoş geldin Başkanım” dedi.
Temmuz ayında İYİ Parti’den istifa eden Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin’e, CHP Grup toplantısında Genel başkan Özgür Özel tarafından parti rozeti takıldı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, baba evinin büyümeye devam ettiğini belirterek, “Uzunköprü’de partimizden aday olmayan ama kökü Cumhuriyet Halk Partisi’nde olan Ediz Martin başkanımız, belli bir süredir bağımsızdı. Baba evine dönmeye karar verdi. İl ve ilçe başkanımız rozetini baba evinde taktı. Bir rozet de genel başkandan, Cumhuriyet Halk Partisi grubundan. Hoş geldin Başkanım” dedi.
Başkan Martin’e rozet takıldığı sırada CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, İl Başkanı Av. Harika Taybıllı, Uzunköprü CHP İlçe Başkanı Turgut Özgüç de kürsüde yer aldı.
Haber Seyide Esen