“Çalınmadık kapı bırakmayacağız”
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Celal Demir, Sibel Yıldırım, Necamettin Attay, Ezgi Yetkiner, Hasan Aygün, Tarihi Bedesten Çarşısı esnaflarını ziyaret etti.
Esnafların sorunları dinleyen İba, esnafların her zaman yanında olacaklarını belirtti. İba, ziyaretinde Yenigün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tarık Eryonar ile sohbet etti. İba, AK Parti teşkilatı olarak vatandaşlarla ve esnafla buluşmayı sürdüreceklerini ifade etti.
Kent genelinde ziyaretlerine aralıksız devam edeceklerini vurgulayan Belgin İba, "Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Esnafımızın, vatandaşlarımızın görüş ve önerileri bizim için büyük önem taşıyor. Her zaman sahada olmaya, hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz." dedi.
Haber Tunç Eryonar