Dubalar kalkacak
Edirne Belediyesi Zabıta ve Ulaşım Hizmetleri ekipleri, Abdurrahman Mahallesi’nde yol ve kaldırımları işgal eden dubalar ile yelken bayraklarını kaldırdı. Belediye, güvenli ulaşım için çalışmaların devam edeceğini bildirdi.
Edirne Belediyesi Zabıta ve Ulaşım Hizmetleri ekipleri, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ile koordineli şekilde Abdurrahman Mahallesi’nde yol ve kaldırımları işgal eden dubalar ile yelken bayraklarını kaldırdı. Ekipler hem trafik akışını düzenlemek hem de yaya ulaşımını engelsiz şekilde sağlamak amacıyla çalışma gerçekleştirdi.
Edirne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, kent yaşamında ortak alanların korunması ve güvenli ulaşım için çalışmaların aralıksız devam edeceği bildirildi.
Haber Tunç Eryonar