Edirne’de 8 saatlik elektrik kesintisi
Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Edirne İl Müdürlüğü, Edirne’de 29-30 Nisan tarihlerinde 8 saat süreyle planlı elektrik kesintisi yapılacağını bildirdi. 9.30- 17.30 saatleri arasında yapılacak kesintiden Fatih Mahallesi’nin bazı kısımları etkilenecek.
TREDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre, elektrik şebeke tesis çalışması nedeniyle 29 Nisan 2025 Salı günü 9.30- 17.30 saatleri arasında 8 saat süreyle elektrik kesintisi yapılacak. Kesinti nedeniyle Fatih Mahallesinin; Fatma Memik Sokak bir kısmı, Baskıncı Ali Çavuş Sokak, Veli Gürkan Sokak bir ksımı, Şehit Polis Memuru Nefize Çetin Özsoy Sokak bir kısmı, İlhami Ertem Caddesinin bir kısmı, 35.Sokak bir kısmı, Ümran Akkan Caddesinin bir kısmına elektrik verilemeyecek.
30 Nisan Çarşamba günü de 9.30- 17.30 saatleri arasında 8 saat süreyle elektrik kesintisi yapılacak. Elektrik dağıtım merkezi bakım onarım çalışması nedeniyle yapılacak kesintiden etkilenecek yerler şöyle:
“Fatih Mahallesinin; Nuri Alışkan Caddesinin bir kısmı, Şehit Tamer Küçükuslu Sokak bir kısmı, Zeki Tatlı Sokak, 33. Sokak, Lütfi Kahvecioğlu Sokak bir kısmı, Şehit Er Mustafa Tezgider Sokak.”
Haber Merkezi