Gençler bu konseri bekliyor
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Türk rock müziğinin sevilen ismi Emre Aydın, Edirnelileri muhteşem bir konser verecek. Emre Aydın’ın konseri, 19 Mayıs Salı akşamı saat 21.00’da Şehit Astsubay Ömer Halisdemir 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Şehitleri Parkı’nda gerçekleşecek.
Edirne Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gerçekleştirilecek etkinlik programını açıkladı. İlk olarak 19 Mayıs Salı akşamı saat 20.00’da Şükrüpaşa İlkokulu önünde toplanacak kortejle Atatürk Anıtı’na kadar Fener alayı gerçekleşecek.
Kortej ile birlikte Atatürk Anıtı’na ulaşacak vatandaşlar için Edirne Belediyesi, Emre Aydın konser alanına katılımı kolaylaştırmak amacıyla saat 20.30 itibarıyla Atatürk Anıtı önünden ücretsiz servisler kaldırılacağını duyurdu. Haber Selman Eski