Kasap Ali Şinik’e veda

Edirne’nin Balık Pazarı esnaflarından Ali Baba Kasap’ın sahibi 80 yaşındaki Ali Şinik vefat etti. Şinik’in cenazesi, bugün Eski Cami’de düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Edirne’nin en eski kasap esnaflarından Ali Şinik vefat etti. Nurten Şinik’in eşi, Mehmet Ali Şinik ve Sevim Koyuncu’nun babası, Fatma Şinik ve Hakan Koyuncu’nun kayınpederi, Aytaç Yasin’in eniştesi, Balık Pazarı esnaflarından Ali Baba Kasap’ın sahibi 80 yaşındaki Ali Şinik’in vefatı ailesini ve sevenlerini derinden üzdü.

Şinik için bugün Eski Cami’de cenaze töreni düzenlendi. Törene Şinik ailesinin eş, dost ve yakınları katıldı.

Ali Şinik’in cenazesi öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Yeni Şehir Mezarlığı’na defnedildi.

Biz de Edirne Yenigün Gazetesi ailesi olarak merhum Ali Şinik’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Haber Tunç Eryonar

https://youtu.be/ez7AvCnPcNw