Koltuk Elifsu’nun

Edirne'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanlığı makamına oturan Vali Fahri Yücel İlkokulu Elifsu Toparlak, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne temizlik ve oyun parkları onarım talimatı verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, makamında Vali Fahri Yücel İlkokulu öğrencileri Kerem Uzun’a, Derin Sümürtaş’a, Elifsu Toparlak ve öğretmenlerini ağarladı. Başkanlık koltuğuna oturan Toparlak, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne talimat verdi. Toparlak, parkların kirli olduğunu, temizlenmesi gerektiğini, ayrıca oyun parklarında bulunan bazı oyuncakların kırık olduğunu ve bunların onarılması gerektiğini aktardı.

Başkan Akın, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek şunları söyledi:

“Bugün koltuğumun en kıymetli misafirini ağırladım. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamımı en değerli misafirlerimize devrettim. Çocuklarımız sadece gelecekteki yöneticilerimiz değil, aynı zamanda toplumu dönüştürebilecek potansiyeliyle, hepimizin gurur kaynağı. Belediyemizi ziyaret ederek bizlere bayram sevincini yaşatan Vali Fahri Yücel İlkokulu öğrencileri Kerem Uzun’a, Derin Sümürtaş’a, Elifsu Toparlak’a ve onlara rehberlik eden öğretmenlerine, ailelerine yürekten teşekkür ederim. Tüm çocuklarımızın, hayal gücüyle dolu, umutla büyüyen bir dünyada, sağlıklı ve mutlu bir şekilde yetişmelerini temenni ediyorum” Haber Ergin Yıldız