Kurallara uymayan esnaflara ceza
Kurallara uymayan esnaflara ceza
Denetimler devam ediyor
Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çöp ve atıklarını konteynerlerinin yanına bırakan 2 esnafa cezai işlem uyguladı.
Ekipler, kent genelinde çevre temizliğinin korunması ve atıkların konteynerlerin çevresine bırakılmasının önlenmesi amacıyla esnaflara yönelik denetimlerini sürdürüyor. Gerçekleştirilen denetimlerde, çöp ve atıkların konteynerlerin yanına bırakılmaması konusunda esnaflara bilgilendirme yapılırken, kurallara uymayan işletmelere yönelik de gerekli işlemler gerçekleştiriliyor.
Denetim çalışmalarına Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Çerkez de katılarak ekiplerle birlikte sahada incelemelerde bulundu. Yapılan kontroller sırasında kurallara aykırı şekilde çöp bıraktığı tespit edilen 2 esnafa cezai işlem uygulandı.
Yapılan açıklamada, denetimlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtildi. Haber Ergin Yıldız