Kuvvetli yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Edirne için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Yarın sabah saatlerinden itibaren gün boyu etkili olması beklenen kuvvetli yağış nedeniyle vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından Edirne için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Kent genelinde etkili olması beklenen ve sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yarın sabah saatlerinden itibaren gün boyu etkili olmasının beklendiği bildirildi.

Yetkililer metrekareye 21 ila 50 kilogram yağış düşmesinin beklendiğini belirterek, ani sel, su baskını, yıldırım, kıyı kesimlerde hortum oluşma riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi. Haber Tunara Eryonar