Onkoloji Hastanesine ek bina
Sağlık alanında Edirne’nin yanı sıra Trakya ve Balkanların merkezi durumunda olan Trakya Üniversitesi, Edirneli hayırsever iş insanı Soner Çeker’in yaptığı bağışla Onkoloji Hastanesi ek binasına kavuşuyor.
Yapılan açıklamaya göre vatandaşların iyi ve hızlı sağlık hizmeti alabilmesi amacıyla birçok uygulama ve hizmet geliştiren Trakya Üniversitesi’nin daha iyi hizmet sunmak amacıyla mevcut Balkan Onkoloji Hastanesi ile entegre olarak “Onkoloji Hastanesi Ek Binası Projesi”ni hayata geçirdiği belirtildi.
Toplamda 1.125 m² kapalı alana sahip olacak binanın; zemin katında kan alma üniteleri ve klinikler, birinci katında poliklinikler, üst katta ise kemoterapi alanı ve destek birimlerinin bulunması planlanıyor.
Açıklamada, “Trakya Üniversitesi olarak şehrimize önemli bir sağlık tesisi kazandırılması konusunda göstermiş olduğu hassasiyet nedeniyle Edirneli hayırsever iş insanı Soner Çeker’e teşekkür ederiz” denildi.
Haber Merkezi