Keşan’ın adayını sandık belirleyecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi, Edirne’nin Keşan ilçesinde Belediye Başkan Aday Adayının belirlenmesi için ön seçim kararı aldı. 6 aday adayının bulunduğu Keşan’da ön seçim kararı hem ilçe örgütü hem de aday adayları tarafından sevinçle karşılandı.

CHP Keşan ilçe örgütünün ön seçim talebi, genel merkez tarafından karşılık buldu. Parti meclisi toplantısında ön seçim yapılacak merkezler arasında Keşan ilçesi de yer aldı. Karar hem Keşan ilçe örgütü hem de aday adayları arasında memnuniyetle karşılandı.

‘YILLAR SONRA SANDIK GELDİ’

CHP Keşan İlçe Başkanlığı tarafından sosyal medyada yapılan paylaşımda ön seçim kararı demokrasi şöleni olarak değerlendirildi. Yapılan paylaşımda, “Keşan'da demokrasi şöleni devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Keşan Belediye Başkan Adayımız Parti Meclisimizin aldığı kararla ön seçim yöntemi ile belirlenecektir. İlçe Başkanımız Anıl Çakır ve ilçe yönetimimizin en başından beri verdiği mücadele sonuç verdi. Yıllar sonra sandığı getiren yönetim olarak bu onur hepimizin” ifadeleri kullanıldı.

‘HERKESİN İSTEDİĞİ OLDU’

CHP’nin 6 Belediye Başkan Aday Adayının bulunduğu Keşan’da ön seçim kararı aday adayları tarafından da sevinçle karşılandı. 

CHP Keşan Belediye Başkan Aday Adayı Şenol Yalı, sosyal medya paylaşımında, “Üyelerimizden ilçe yönetimine, İl yönetimimizden milletvekillerimize, özetle herkesin istediği oldu.  Parti içi demokrasinin en güzel göstergesi olan sandık geldi. Şimdi bizlere düşen, kimseyi kırmadan, üzmeden, ötekileştirmeden bu süreci tamamlamak ve önde çıkan adayımızın 31 Mart akşamına kadar yanında durmak, omuz vermek olmalıdır” dedi. Haber Seyide Esen