MHP’nin İpsala adayına şok!

Milliyetçi Hareket Partisi’nin İpsala Belediye Başkan Adayı Avukat Aybike Şimşek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik için kiraladığı İpsala Belediye Düğün Salonu’nun İYİ Partili belediye yönetimi tarafından iptal edildiğini açıkladı. Şimşek, “Yapılan bu durum tamamen siyasi bir oyundur. İpsala Belediye yönetimini kınıyor, kendilerini eşitliğe ve adalete davet ediyorum” dedi.

MHP’nin İpsala Belediye Başkan Adayı Avukat Aybike Şimşek, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, İYİ Partili İpsala Belediye yönetimine tepki gösterdi. Şimşek tepkisini, şöyle dile getirdi:

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü İpsala’daki tüm kadınlarla birlikte kutlamak amacıyla geçtiğimiz günlerde İpsala Belediyesi Düğün Salonunu tahsis etmiştik. Fakat üzücü bir haberi vermek istiyorum. Belediye yönetimi tarafından kiralamış olduğumuz salon iptal edildi. Yapılan bu durum tamamen siyasi bir oyundur. Fakat ben kadınların sesinin susturulmasına asla müsaade etmeyeceğim. Bu yüzden 8 Mart için planlamış olduğumuz organizasyonu 7 Mart Perşembe akşamına çektik. Tüm kadınlarımızı 7 Mart Perşembe akşamı İpsala Belediye Düğün Salonuna eğlenmeye ve fikir alışverişinde bulunmaya davet ediyorum. Ayrıca İpsala Belediye yönetimini kınıyor, kendilerini eşitliğe ve adalete davet ediyorum.”

Haber Seyide Esen

https://youtu.be/fA3xxLVjfvU