SMA’lı Hulusi kazandı
Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde yaşayan SMA Tip 2 hastası 4 yaşındaki Hulusi Sert’in Dubai’de gerçekleştirilen tedavisi tamamlandı. 23 Şubat Pazartesi günü Türkiye’ye dönecek olan Hulusi için ailesi şifa kurbanı kestirdi. Anne Remziye Sert, yardım kampanyasının amacına ulaşmasında ünlü isim Dilan Polat’ın büyük desteği olduğunu belirtti.
Malkara’da yaşayan ve henüz 10 aylık iken SMA Tip 2 teşhisi konulan 4 yaşındaki Hulusi Sert için başlatılan yardım kampanyası 2,5 yılda tamamlandı. Kampanya sonunda toplanan 70 milyon lirayı aşan tedavi ücretiyle birlikte yaklaşık 3 ay önce Dubai’ye giden aile, çocuklarının tedavisinin tamamlanmasının mutluluğunu yaşıyor.
Baba Mustafa Sert, Hulusi’nin hastalığıyla ilgili ilacını aldığını ve Dubai’deki tedavinin tamamlandığını belirtti. 23 Şubat 2026 Pazartesi günü Türkiye’ye döneceklerini belirten Sert, Hulusi’nin bundan sora yoğun fizik tedavi sürecinin başlayacağını kaydetti. Aile, ayrıca başarıyla yapılan tedavi sonrası 2 adet şifa kurbanı kestirdi.
Dilan Polat’tan büyük destek
Hulusi’nin annesi Remziye Sert, çocuklarının kontrolü için 6 ay sonra Dubai’ye gideceklerini belirtti. Sert, Hulusi’nin sağlığına kavuşması için başlatılan kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederek, “Kampanyamız yüzde 74 seviyesinde iken Dilan Polat dahil oldu ve yüzde yüz olana kadar destek verdi. Bir şekilde kampanyamızın hızlanmasına vesile oldu. Dilan Polat’a, ailesine ve takipçilerine ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi. Haber Seyide Esen