Spor kulüplerine dijital destek

Türkiye Futbol Federasyonu’nun 2025-2026 Futbol Sezonunda Dijital sisteme geçmesinden dolayı sahaların bulunduğu tesislere yazıcı konuldu. Bundan böyle kulüpler, lisans, yönetici kartı ve esame listelerini sistemden kendileri çıkarabilecek.

Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan (ASKF) yapılan açıklamaya göre; Türkiye Futbol Federasyonu’nun 2025-2026 Futbol Sezonunda Dijital sisteme geçmesinden dolayı kulüplerin lisans, yönetici kartı ve esame listelerini kendilerinin çıkaracağı, bu nedenle sahaların bulunduğu tesislere yazıcı konulduğu bildirildi.

Bu kapsamda Edirne’de Saraçhane 1 ve 2 no’lu sahaların bulunduğu tesise yazıcı konulduğunu belirten ASKF Yönetim Kurulu açıklamasında, “Bu konuda destekleri için Gençlik ve Spor il Müdürü Selim AK’a, Şube Müdürü Murat Ulaşdır’a, Tesis Amiri Refik Tavşantepe’ye Spor camiası ve Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyon yönetim kurulu olarak çok teşekkür ederiz” denildi.

Haber Merkezi