“Tribünde poz vermek kolay”
AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Engin Makak, CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı’nın Edirnespor üzerinden yaptığı açıklamalara sert sözlerle yanıt verdi. Makak, Balkanlı’ya Edirnespor’a destek konusunda “Forma giyip fotoğraf çektirmekle bu işler olmaz. Tribünde poz vermek kolaydır ama Edirnespor’un yükünü taşımak yürek ister” diye cevap verdi.
Makak, “Bizim Edirnespor üzerinden siyaset yaptığımızı iddia edenler önce aynaya bakmalıdır. Edirne Belediyesi bugüne kadar Edirnespor’a bir kuruş destek olmuş mudur? Yönetim defalarca kapınızı çaldığında kaç kez geri çevirdiniz? Çeyrek asırdır bu şehre yapmadığınızın fazlasını biz yaptık. Edirne’ye ne faydanız oldu ki Edirnespor’a faydanız olsun?” dedi.
“Fotoğraf çektirmekle bu işler olmaz”
Gençlik ve Spor Bakanlığının geçen sezon Edirnespor’a 40 milyon destek sağlandığını açıklayan Makak, şunları kaydetti:
“AK Parti İl Başkanımızın girişimleri, Edirne Valiliğimizin katkıları ve Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleriyle geçtiğimiz sezon Edirnespor’a 40 milyonun üzerinde destek sağlandı. Siz hâlâ günü kurtaracak açıklamalarla algı yaparken biz sahaya gerçek destek verdik. Fotoğraf ortada, destek ortada. Tribünde poz vermek kolaydır ama Edirnespor’un yükünü taşımak yürek ister. Biz her daim Edirnespor’un yanında olduk. Bizim sözümüzün arkasında icraat vardır. Seçimden seçime forma giyip fotoğraf çektirmekle bu işler olmaz. Edirneliler kimin gerçekten sahiplendiğini artık çok iyi biliyor.” Haber Merkezi