Ülkücü şehit Sadettin Manga unutulmadı
Edirneli ülkücü şehit Sadettin Manga, 47’nci ölüm yıldönümünde mezarı başında dualarla anıldı. MHP İl Başkanı Emre Tokluoğlu, “Ülküdaşlarını pusudan kurtarmak için girdiği mücadelede hain kurşunlara hedef olan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Ülkücü Şehidimiz Sadettin Manga’yı şehadetinin yıl dönümünde kabri başında dualarla andık” dedi.
Ülkücü şehit Sadettin Manga, vefatının 47’nci yıldönümünde MHP Edirne İl Başkanlığı, Ülkü Ocakları, partililer ve ailesi tarafından mezarı başında dualarla anıldı. Anma töreninde Kuran-ı kerim tilaveti okundu. Törende MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu, Uzunköprü İlçe Başkanı Aslı Ülker Çankaya, Merkez İlçe Başkanı İlkay Eken, Kaçep Başkanı Elif İlay Koçulu, Ülkü Ocakları İl ve ilçe başkanları hazır bulundu.
MHP İl Başkanı Tokluoğlu, şehitlerin emanetlerine sahip çıkacaklarını belirterek, “Şehitlerimizin emanetlerine canımız pahasına sahip çıkacağız. Ülküdaşlarını pusudan kurtarmak için girdiği mücadelede hain kurşunlara hedef olan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan ülkücü şehidimiz Sadettin Manga ağabeyimizi şehadetinin yıl dönümünde kabri başında dualarla andık. Şehitlerimiz namusumuzdur” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi