‘Zafer milletin ortak mirasıdır’
YENİ Parti Edirne Kurucu Merkez İlçe Başkanı Volkan Akgüngör, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. Akgüngör, “30 Ağustos; yalnızca bir askeri zaferin değil, esareti kabul etmeyen bir milletin bağımsızlık iradesinin simgesidir” dedi.
Akgüngör, yayımladığı mesajda 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. Akgüngör, mesajında şunları kaydetti:
“Zafer, bağımsızlıktan vazgeçmeyen bir milletin ortak mirasıdır.
30 Ağustos; yalnızca bir askeri zaferin değil, esareti kabul etmeyen bir milletin bağımsızlık iradesinin simgesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde verilen mücadele, milletimizin kendi geleceğine sahip çıkma kararlılığının en güçlü göstergelerinden biri olmuştur.
30 Ağustos Zaferi ile milletimiz, vatanın bütünlüğünden ve bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir. Bu büyük zaferin ardından kurulan Cumhuriyetimiz ise bizlere bırakılan en değerli emanettir.
Bugün bizlere düşen; geçmişimizin kahramanlıklarından güç alarak Cumhuriyetimizin değerlerini yaşatmak, ülkemizi daha güçlü, daha adil ve daha huzurlu bir geleceğe taşımaktır.
Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bağımsızlığımız uğruna mücadele eden tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.” Haber Merkezi