Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Teşkilatı, seçim bürosunun açılışı için İpsala ilçesine çıkarma yaptı.
200 araçla konvoy halinde İpsala’ya giriş yapan MHP Edirne il teşkilatı, yoğun bir katılımla miting havasında seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdiler. İpsala meydanında sanatçı Ahmet Şafak Konseri ile meclis üyeleri tanıtımı yapıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Emre Tokluoğlu, burada yaptığı konuşmada, “Milliyetçi Hareket Partili belediyeler üretken belediyecilik üzerinde kendi imkanlarıyla üretir. Becerisinden kabiliyetinden endişe etmediğimiz bir belediye başkan adayımız var. Var gücümüzle, canla, başla çalışmaya hazırız. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.
‘İPSALA’NIN BİR KURUŞUNU ZİYAN ETTİRMEYECEĞİZ’
Milliyetçi Hareket Partisi İpsala Belediye Başkan Adayı Avukat Aybike Şimşek, üretken belediyecilik anlayışıyla göreve talip olduğunu belirterek, “Haktan, hukuktan, adaletten asla ayrılmayacağız. İpsala belediyesinin bir kuruşunu ziyan ettirmeyeceğiz. Ne pahasına olursa olsun her zaman zalimin karşısında, mazlumun yanında olacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, Cumhuriyet değerlerine yakışır şekilde, milli ve manevi değerlerimizi koruyarak tüm Türkiye’ye rol model olacak bir belediyecilik anlayışını İpsala’mız için ortaya koyacağız” dedi.
Haber Merkezi
GÜNDEM
07 Mart 2026GÜNDEM
07 Mart 2026GÜNDEM
07 Mart 2026GÜNDEM
07 Mart 2026GÜNDEM
07 Mart 2026GÜNDEM
07 Mart 2026GÜNDEM
07 Mart 2026