evden eve nakliyat
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18401700,33%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Altunhan Kapıkule’de yaşadığı olayı anlattı

Altunhan Kapıkule’de yaşadığı olayı anlattı

Eski Kırkpınar ağalarından iş insanı Mustafa Altunhan, Kapıkule Sınır Kapısı’nda bir memurla yaşadığı kişisel sorunu basın mensuplarına anlattı.

ABONE OL
11 Mart 2024 17:00
Altunhan Kapıkule’de yaşadığı olayı anlattı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İş ortağı İvelina Angelova ile birlikte geçtiğimiz gün Türkiye girişinde bir memurun kendisine zor anlar yaşattığını ileri süren Altunhan, memurların vatandaşlara iyi davranması gerektiğini ifade etti. Altunhan, memurun davranışlarına tepki göstererek bu konuyla ilgili şikayette bulunacağını kaydetti.

“GÜMRÜKTEN GÖRÜNTÜ İSTEYECEĞİZ”

Altunhan, şunları söyledi:

“Kamera beni görüyordu. Bir memur uykusuz olabilir bana ters davrandı. Ben de kibar bir şekilde kendimi anlatmaya çalıştım. Arabadan aşağıya ineceğim kamera beni yine aynı görecek, dokunuyorum kameraya. Ben eskiden rahatsız olduğumu söylüyordum. Kameraya yaklaşmamı istiyorlardı. Kameraya yaklaşıp geçiyordum ama memur kardeşimizle bir terslik yaşadık. Daha sonra başka bir memur geldi. Çok iyi davrandı. Sonra aşağıya indik. Bir kısım amiri arkadaşımız arabadan valizlerin inmesini istedi. O arkadaş canavar kesildi ki… İvelina kendi valizinin kadınlar tarafından aranmasını istedi. Kabul etmedi, açtılar. İvelina da sinirlendi. İvelina’nın üst araması yapılmasını istedi, erkeklerin içinde… Sokak kabadayısı gibi ‘alın bunu buradan’ dedi. Ben çürük elmaları deşifre etmek istiyorum. İşini gücünü yapan memurları değil. Avukatlarımız hazırlık yapıyor. Bu konuyla ilgili şikayette bulunacağız. Gümrükten görüntü isteyeceğiz.” Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP