evden eve nakliyat
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18380120,57%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Akın’a hayırlı olsun ziyareti

Başkan Akın’a hayırlı olsun ziyareti

Edirne Valisi Yunus Sezer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Berat Acar, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve İl Jandarma Komutanı Hacı Ali Büber, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete ilişkin açıklama yapan Başkan Akın, “Şehrimizin gelişmesine katkı sağlayacak iş birliklerimize tüm hızıyla devam edeceğiz” dedi.

ABONE OL
15 Nisan 2024 15:02
Başkan Akın’a hayırlı olsun ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’a, Edirne Valisi Yunus Sezer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Berat Acar, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve İl Jandarma Komutanı Hacı Ali Büber hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Akın, misafirlerini Belediye Bandosu eşliğinde karşılayarak tarihi belediye binasındaki makamında ağırladı.

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Kadim Şehrimiz Edirne’ye olan katkıları ve çabaları ile şehrimizin daha da ileriye gitmesi için büyük ölçüde katkılar sağlayan Edirne Valimiz Yunus Sezer’e, toplumumuzun huzurunu korumak için gece gündüz demeden görevlerini icra eden Garnizon Komutanımız Tuğgeneral Berat Acar’a, İl Emniyet Müdürümüz Onur Karaburun’a ve İl Jandarma Komutanımız J.ALB. Hacı Ali Büber’e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Şehrimizin gelişmesine katkı sağlayacak iş birliklerimize tüm hızıyla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP