evden eve nakliyat
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18372740,36%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başpehlivan Zeybek, Başkan Akın’ı ziyaret etti

Başpehlivan Zeybek, Başkan Akın’ı ziyaret etti

663’ncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanı Yusuf Can Zeybek, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’ı makamında ziyaret etti. Zeybek, “İnşallah seneye tekrardan üçüncü kemeri alıp ebedi sahibi olarak Antalya’ya götürmek bize nasip olur” dedi.

ABONE OL
8 Temmuz 2024 15:10
Başpehlivan Zeybek, Başkan Akın’ı ziyaret etti
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Dün Sarayiçi Er Meydanı’nda rakibi Mustafa Taş’ı final müsabakasında yenerek adını tarihe yazdıran Yusuf Can Zeybek, bugün Başkan Akın’a kusursuz ev sahipliğinden dolayı kendisine teşekkür etti. Ziyarete altın kemeri takarak gelen Zeybek, Akın ile birlikte şampiyonluk kupasıyla fotoğraf çekildi. Zeybek, Edirne Belediyesinin verdiği 550 bin TL para ödülünün de sahibi oldu. İki yıl üst üste Kırkpınar’ın başpehlivanı olan Zeybek, seneye de şampiyon olması durumda altın kemerin ebedi sahibi olmaya hak kazanacak.

“TARİHİ ANI YAŞARSAK ÇOK MUTLU OLURUZ”

Başkan Akın, ziyarette yaptığı konuşmada, şu ifadeler yer verdi:

“Kıran kırana geçen mücadelenin sonucunda bu sene yine Yusuf Bey, başpehlivan oldu. Kendisini tebrik ediyorum. Bu sene de Kırkpınar organizasyonumuzu kazasız belasız bir şeklide atlattık. Gerçekten sizin için de zorlu bir süreçti. Hak edilmiş bir başarı. Başarılarınız daim olsun. Hep ilkler bize kısmet oluyor. Ben önümüzdeki sene tarihi anı yaşarsak çok mutlu oluruz.” 

“ÇOK SICAK VARDI”

Zeybek de, şunları söyledi:

“İnşallah seneye tekrardan üçüncü kemeri alıp ebedi sahibi olarak Antalya’ya götürmek bize nasip olur. Başkanıma çok teşekkür ediyorum. ‘Geçmiş olsun’ diyorum. Edirne çok yoğundu çok sıcak vardı. Edirne halkı güreşe vermiş oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Akşam geç saatlere kadar caddede beni beklediler. Benimle beraber yürüdüler.” Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP