evden eve nakliyat
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18324890,39%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lüks apartmanda kum torbalı önlem!

Lüks apartmanda kum torbalı önlem!

Edirne merkez Cumhuriyet Mahallesi’nde belediyenin yol yapım çalışması sırasında ekipler tarafından yeri değiştirilen mazgallar, Orçun Elibol Apartmanı’nın başına dert oldu. Her yağmur yağışında apartmanın zemin katı sular altında kalınca, apartman sakinleri kum torbalarıyla önlem almaya çalışıyor. Sorunu belediye yetkililerine bildirdiklerini belirten apartman sakinleri, yaklaşık 6 aydan bu yana çözüm bulunmadığını, yetkililerden bir an önce yeri değiştirilen mazgallarla ilgili gerekli çalışmayı yapmasını istediklerini söylediler.

ABONE OL
15 Şubat 2024 14:42
Lüks apartmanda kum torbalı önlem!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de Şükrüpaşa Mahallesi’nden ayrılan Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Orçun Elibol Apartmanı D-2 Bloğu sakinleri, yağışlı günlerde adeta kabusu yaşıyor. Cumhuriyet Mahallesi Fetih Sokakta Eylül ayında yol yapım çalışması sırasında mazgalların yerinin değiştirildiğini, sorunun da ondan sonra başladığını belirten apartman sakinleri, sorunu belediye yetkililerine iletmelerine rağmen bir çözüm bulunmamasından dolayı tepkili.

Her yağmur yağdığında apartmanın asansör boşluğu, girişi ve depoların su altında kaldığını belirten apartman sakinleri, Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinin sorunu gelip yerinde gördüğünü, ancak mağduriyetin giderilmediğini ifade ettiler. Apartman sakinleri, “Belediye apartmanın içine kendi hatasıyla bile giren suyu temizlemedi, mağduriyetimizi gidermedi. Yetkililer gelip fotoğraf çektiler ama hiçbir şey yapılmadı. Yağmurlu havalarda suya engel olmak için kendi imkanlarımızla önlem almaya çalışıyoruz, kum torbalarını koyuyoruz. Biz artık aynı sorunu yaşamak istemiyoruz. Bu sorunun bir ön önce çözüme kavuşmasını bekliyoruz” dediler. 

Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP