evden eve nakliyat
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18416500,41%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Seçeneksiz değilsiniz seçecek sizsiniz’

‘Seçeneksiz değilsiniz seçecek sizsiniz’

Demokratik Sol Parti (DSP) Edirne Belediye Başkan Adayı Çetin Atla, bazı vatandaşların sandığa gitmekten çekindiğini belirterek, “Umutsuzluğa kapılmak asla bir seçenek olmamalıdır. Bu seçimlerde diğer adayların, geçmişte yapılan hatalardan ders alması ve halkın gerçek ihtiyaçlarına odaklanması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

ABONE OL
6 Mart 2024 17:24
‘Seçeneksiz değilsiniz seçecek sizsiniz’
3

BEĞENDİM

ABONE OL

Demokratik Sol Parti (DSP) Edirne Belediye Başkan Adayı Çetin Atla, seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Vatandaşlara ‘Seçeneksiz değilsiniz, seçecek sizsiniz’ diyen Atla, açıklamasında şunlara yer verdi:

“Bu seçimlerde vatandaşlardan en çok duyduğum şey sandığa gitmek bile istememeleri ama ben şunu belirtmek isterim ki, umutsuzluğa kapılmak asla bir seçenek olmamalıdır. İnanıyorum ki, birlikte hareket ederek, el ele vererek kazanabileceğimiz büyük bir potansiyel var. Bu seçimlerde diğer adayların, geçmişte yapılan hatalardan ders alması ve halkın gerçek ihtiyaçlarına odaklanması gerektiğini düşünüyorum. Şeffaf, adil ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket etmeliyiz.

‘ŞEHRİMİZİ BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRECEĞİZ’

Bizim için en önemli şey, halkımızın refahı ve ihtiyaçlarıdır. Öğrencilerimizi, çiftçilerimizi ev hanımlarımızı, patili dostlarımızı, halkın hiçbir kesimini unutmadan herkesin eşit ve adil hizmet alması için projelerimizi hayata geçirmek de kararlıyız. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan çevre düzenlemesine kadar birçok alanda yenilikçi projelerimiz bulunmaktadır. Ayrıca yerel kültürümüzün korunması ve tanıtılması için de çeşitli etkinlikler düzenleyerek halkımızın bir araya gelmesini sağlayacağız. Ama hepsinden önemlisi bütün bunları yaparken sizi dinleyecek, isteklerinizi görmezden gelmeyecek şehrimizi hep birlikte büyütüp hep birlikte güzelleştireceğiz.

‘BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ’

Bizim amacımız, şehrimizi daha yaşanabilir daha huzurlu bir yer haline getirmektir. Bunun için çalışmaya ve emek vermeye hazırız. Sizlerin de desteğiyle, başarılı bir seçim süreci geçireceğimize inanıyorum. Son olarak, sözlerimi bitirirken şunu söylemek istiyorum: Birlikte güçlüyüz, birlikte kazanacağız. Umutsuzluğa kapılmadan, inanarak ve çaba göstererek, şehrimizi çok daha iyi bir yere taşıyacağız.” Haber Bahar Oduncu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP