evden eve nakliyat
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18401700,33%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Taybıllı: Hiçbir sıkıntı yok

Taybıllı: Hiçbir sıkıntı yok

Bir süre önce partisinin MYK kararı ile CHP Edirne İl Başkanlığı görevine atanan Avukat Harika Taybıllı, yönetim kurulu üyeleriyle ilk toplantısını gerçekleştirdi. Taybıllı, “Yönetim kurulu toplantısını yaptık. Bütün üyelerimiz katıldı, gayet güzel bir toplantı oldu. Hiçbir sıkıntı yok” dedi. Taybıllı, CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Salı günü Ankara’ya gideceklerini açıkladı.

ABONE OL
20 Temmuz 2024 15:47
Taybıllı: Hiçbir sıkıntı yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin yeni İl Başkanı Avukat Harika Taybıllı, CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle ilk kez bir araya geldi. Dün akşam saatlerinde gerçekleşen toplantının gayet güzel geçtiğini belirten İl Başkanı Taybıllı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte uyum içinde çalışacaklarını söyledi. Taybıllı, “Yönetim kurulu toplantısını yaptık. Bütün üyelerimiz katıldı, gayet güzel bir toplantı oldu. Mevcut yönetim ve görevlendirilen arkadaşlarımız aynı şekilde devam ediyorlar. Bu yönde bir değişiklik yapma düşüncem olmadı. Yönetim kurulu üyelerinde de herhangi bir rahatsızlık dile getiren olmadı toplantı esnasında. Gayet keyifli geçti, aynı keyifle de toplantı sonrası birlikte yemek yedik. Hiçbir sıkıntı yok” dedi.

ÖZGÜR ÖZEL DAVET ETTİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in grup toplantısına davet ettiğini belirten Taybıllı, “Genel Başkanımız Özgür Özel Salı günü grup toplantısına davet etti. Yönetimdeki arkadaşlarla birlikte gideceğiz. Anıtkabir’i de ziyaret edeceğiz” dedi.

Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP