DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22358322,38%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

5 Nisan Avukatlar Günü

5 Nisan Avukatlar Günü

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Avukat Sinan Tekin’den 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Avukatlarımızın hukukun üstünlüğü adına yaptıkları çalışmalar, demokrasinin korunmasında ve gelişmesinde önemli bir işleve sahiptir” dedi.

ABONE OL
4 Nisan 2024 14:27
5 Nisan Avukatlar Günü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekin, mesajında şunları kaydetti:

“Birey hak ve özgürlüklerinin savunulmasında, hakların korunması ve kullanılması noktasında önemli görevler üstlenen ve hukuk sistemimizin vazgeçilmez unsurlarından biri olan Avukatlarımız, toplumsal ilişkilerin yürütülmesi açısından da önemli bir görevi yerine getirmektedir.

Avukatlarımızın hukukun üstünlüğü adına yaptıkları çalışmalar, demokrasinin korunmasında ve gelişmesinde önemli bir işleve sahiptir. Vatandaşlarımızı hakları konusunda bilgilendirip yönlendiren, haklarının korunmasında ve kullanılmasında onlara yardımcı olan avukatlarımız, aynı zamanda adaletin sağlanması, hukuksal ilişkilerin yürütülmesi, devlet-vatandaş ilişkilerinin temeline güvenin yerleştirilmesinde de çok önemli roller üstlenmektedirler.

 Hukukun üstünlüğünün sağlanması ve kamu vicdanının razı olacağı şekilde adaletin tecelli etmesi yönünde gayret gösteren başta Edirne Barosu avukatları olmak üzere tüm avukatlarımızın, Avukatlar Günü’nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum.”

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.