DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 2140642-0,92%
Edirne
20°

KAPALI

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Adaleti böyle mi sağlayacaksınız?’

‘Adaleti böyle mi sağlayacaksınız?’

Memleket Partisi Edirne Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Süheyl Tunçyürek, Memleket Partisi'nin Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın adaylığının CHP'nin itirazı üzerine düşürülmesine tepki gösterdi. Tunçyürek, "Siz CHP olarak kendi partinizin içerisinde dahi Edirne’de ön seçim ile gelmiş adayınız Şükrü Ciravoğlu'nun adaylığını tanımayıp baskıyla geri çektirdiniz. Adaleti bu ülkede bu şekilde mi sağlayacaksınız?” dedi.

ABONE OL
27 Şubat 2024 16:15
‘Adaleti böyle mi sağlayacaksınız?’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memleket Partisi Edirne Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Süheyl Tunçyürek, Memleket Partisi’nin Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın adaylığının CHP’nin itirazı üzerine düşürüldüğünü belirtti. Tunçyürek, açıklamasında şunları kaydetti:

“Şimdi sormak istediğimiz: Bize “DEM ile beraber hareket ediyor” diyen CHP Grup Başkan Vekili Sn. Gökhan Günaydın’a, DEM ile birlikte hareket eden biz mi, yoksa siz misiniz? Bizim anlatmak istediğimiz, siz artık Atatürk’ün Partisi olmaktan çıktınız. Bizden bu kadar korkmayın! Demokrasiden bahseden partiler, demokrasinin ortadan kaldırılması için el birliği ile adayımıza saldırıyorlar. Gerçi siz CHP olarak kendi partinizin içerisinde dahi Edirne’de ön seçim ile gelmiş adayınız Sn. Şükrü Ciravoğlu’nun adaylığını tanımayıp baskıyla geri çektirdiniz. Adaleti bu ülkede bu şekilde mi sağlayacaksınız? Biz bu oyunu bozarız. Biz gerçek Atatürk’ün evlatları olarak demokrasiye sahip çıkarız. Siz de rant, oyun, kurguyla hala partilerinizi savunmaya devam edersiniz. Şunu unutmayın, biz geliyoruz, halk artık gerçeği gördü. Genel Başkanımız ve bizlerin dediği gibi Memleket uyanıyor artık. Bu birleşmiş partiler için Memleket Partisi olarak itiraz hakkımızı kullanacağız ve oyununuzu bozacağız.”

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP