DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22366412,75%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağlatan Hoca hizmete devam ediyor

Ağlatan Hoca hizmete devam ediyor

Edirne’nin ağlatan hocası olarak tanınan, İl Müftülüğünden emekli Nuri Böcekbakan, emekli olmasına rağmen hizmetlerine devam ediyor. Aynı zamanda gazetemiz Edirne Yenigün’de köşe yazarlığı yapan Böcekbakan, “Kendimi ilk günkü gibi hizmete hazır hissediyorum. Halkımla milli ve manevi değerleri paylaşmaya çalışıyorum. Halkın içindeyim, hizmet etmeye devam ediyorum” dedi.

ABONE OL
26 Mart 2024 12:14
Ağlatan Hoca hizmete devam ediyor
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne İl Müftülüğünde 45 yıl görev yaptıktan sonra geçtiğimiz yıl 25 Mart 2023’te emekli olan, Edirnelilerin ağlatan hoca olarak tanıdığı Nuri Böcekbakan, hizmetlerine devam ediyor. Gazetemiz Edirne Yenigün’de her Cuma günü köşe yazılarına devam eden Böcekbakan, emekli olmasının üzerinden bir yıl geçtiğini, Edirne halkına hizmet etmeye devam ettiğini söyledi. Gazetemize açıklama yapan ağlatan hoca Böcekbakan, “Mutluyum gururluyum. 1977 yılı itibariyle göreve başladığım günkü gibi, Rabbime şükürler olsun kendimi ilk günkü gibi hizmete hazır hissediyorum. Halkımla milli ve manevi değerleri paylaşmaya çalışıyorum. Halkın içindeyim, halkıma hizmet etmeye devam ediyorum. Yüce Mevla’m sıhhatli bir ömür verdiği müddetçe Trakya halkımıza, Balkanlardaki soydaşlarımıza dualarımla sohbetlerimle Köşe yazılarımla ağlatan hocanız olarak hizmete devam edeceğim. Ramazanımız mübarek olsun. Rabbim ibadetlerimizi kabul eylesin. Kadir Gecesi’ne ulaştırsın. Bayramda buluştursun inşallah” ifadelerini kullandı. Böcekbakan, Edirne Yenigün gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Tarık Eryonar ve gazete çalışanlarına teşekkür etti.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.