DOLAR 32,2702 0.08%
EURO 34,7159 0.09%
ALTIN 2.396,550,15
BITCOIN 1980626-1,71%
Edirne
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Akın: “Rekor oy bekliyoruz”

Akın: “Rekor oy bekliyoruz”

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, Edirne’de seçimi rekor oyla alacağını söyledi.

ABONE OL
2 Mart 2024 16:15
Akın: “Rekor oy bekliyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akın, yaptığı açıklamada, seçim çalışmalarına devam ettiğini ifade etti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştüğünü kaydeden Akın, yakın zamanda Özel’in Edirne’ye geleceğini söyledi. Akın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Edirne’ye her konuda destek sözü verdiğini dile getirdi.

“HERKESE DOKUNMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Akın, şunları kaydetti:

“Biz seçimi alacağız ama rekor oy bekliyoruz. Bunun için de herkese dokunmaya çalışıyoruz. Bu şehri birlikte yönetmek istediğimi her seferinde ifade ediyorum. Bu anlamda bütün stklarla, meslek örgütleriyle hep birlikte hareket ediyoruz, istişare halindeyiz.

“EDİRNE’YE ÖZEL BİR PROGRAM YAPACAK”

Genel Başkanımız bütün Edirneli hemşehrilerimize selam söyledi. Süreçle ilgili bilgilendirme yaptık, gözlemlerini aktardı. Kendisi tarafından gelen değerlendirmeler çok olumlu. Biz geniş zamanda sohbet etme fırsatı bulduk. Edirne ile ilgili umutları çok yüksek. Buraya da bir program gerçekleştirecek. Yakın zamanda Tekirdağ ve Kırklareli programı var. Edirne’ye özel bir program yapacağı için önümüzdeki günlerde onu da bildireceğiz. Herkese saygı ve selamlarını iletti.

“HER ANLAMDA DESTEK OLMAYA ÇOK AÇIK”

Aynı zamanda İBB’den bir ekipte bizimle işbirliği konusunda somut olarak sahadaki çalışmalarımıza destek olacak. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Ekrem Başkanın bizimle ilgili görüşleri çok olumlu. Her anlamda destek olmaya çok açık. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.” Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.