DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Edirne
16°

AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Akın: “Yaldızınız döküldü diye üstlerine gidiyorsunuz”

Akın: “Yaldızınız döküldü diye üstlerine gidiyorsunuz”

ABONE OL
27 Mart 2024 17:33
Akın: “Yaldızınız döküldü diye üstlerine gidiyorsunuz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, “Sağda solda biz de Atatürkçüyüz, biz de özgürlükçüyüz, biz de laiklikten yanayız diye dolaşıyorsunuz. Bizi taklit ederek seçim kazanmaya çalışıyorsunuz. İki tane genç soru sordu diye eziyet ediyorsunuz. İki Edirneli gencin sorusuyla yaldızınız döküldü diye üstlerine gidiyorsunuz” dedi.

Akın, Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba’ya Atatürk’e ilişkin soru soran gençlere salon dışına çıktıktan sonra polis tarafından GBT sorgulaması yapıldığını iddia ederek tepki gösterdi.

“SİNSİ, ÇIKAR OYUNLARINIZI EDİRNE BOZACAK”

Akın, şunları kaydetti:

“Bakanlarınızı şehirlere yığdınız, bütün kamu kaynaklarını seferber ettiniz, hepimizin vergisiyle çalışan TRT’yi propaganda makinasına çevirdiniz, bu ülkenin devletini partinizin hizmetine soktunuz, yetmedi şimdi de şerefli Türk Polisi’ni hukuksuzluğunuza alet ediyorsunuz. Edirne’mizin polisini, Edirne’mizin pırıl pırıl genç, vatansever, Atatürkçü gençleriyle karşı karşıya getiren sinsi, çıkar oyunlarınızı Edirne bozacak. Edirne’nin huzuru, güvenliği, refahını o eziyet ettiğiniz, dürüst ve korkusuz Cumhuriyetçi gençlerle birlikte kuracağız. Türk gençliği hürdür. Türk gençliği sorar, sorgular. Türk gençliğini Edirne’de boyunduruk altına almanıza izin vermeyeceğiz” Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.