DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22535721,89%
Edirne
31°

AÇIK

17:12

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Akın’ın uğurlu günü

Akın’ın uğurlu günü

31 Mart yerel seçiminde Edirne’nin ilk kadın Belediye Başkanı seçilen Filiz Gencan Akın, mazbatasını özel bir günde 04.04.2024 tarihinde aldı. Akın, “Kadını yücelten, kadına değer veren bizlere seçme ve seçilme hakkını veren Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bugüne kadar yolundaydık bundan sonra da Atamızın izinde, onun ilke ve devrimlerinden şaşmadan yolumuza devam edeceğiz. Çok onurlu ve gururluyum” dedi.

ABONE OL
4 Nisan 2024 17:43
Akın’ın uğurlu günü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akın, bugün Edirne Adliyesi’nde mazbatasını sevenleriyle birlikte aldı. Ardından Edirne Belediyesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Akın, görevi önceki dönem Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’dan teslim aldı. Gürkan, Akın’a “10 Yılda Neler Yaptık” kitapçığını verdi ve belediye mühürünü teslim etti.

“VATANDAŞLARIMIZA ADİL VE EŞİT DAVRANACAĞIMA SÖZ VERİYORUM”

Akın, mazbata töreninde yaptığı konuşmasında şunları kaydetti:

“31 Mart yerel seçimlerinde haklımızın özgür iradesi sandığa yansımış ve ben bugün Edirne’nin ilk kadın belediye başkanı olarak huzurlarınızdayım. Kadını yücelten, kadına değer veren bizlere seçme ve seçilme hakkını veren Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bugüne kadar yolundaydık bundan sonra da Atamızın izinde onun ilke ve devrimlerinden şaşmadan yolumuza devam edeceğiz. Çok onurlu ve gururluyum. Ayrıca bugün burada 15 yıl görev yaptığım adliyede gerçekleşiyor. Bugüne kadar verdiğimiz hak, hukuk mücadelesini bundan sonra Edirne’de yaşayan tüm vatandaşlarımıza adil ve eşit davranacağıma söz veriyorum.”  Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.