DOLAR 32,2635 0.01%
EURO 34,7062 -0.04%
ALTIN 2.394,61-0,23
BITCOIN 2004423-3,42%
Edirne
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Akşener: “Bayram ikramiyesini 7 bin lira yapacaksın”

Akşener: “Bayram ikramiyesini 7 bin lira yapacaksın”

ABONE OL
26 Mart 2024 17:20
Akşener: “Bayram ikramiyesini 7 bin lira yapacaksın”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Edirne’ye gelerek İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi’ye oy istedi. Akşener, hükümete seslenerek emeklilerin bayram ikramiyesinin 7 bin lira olması gerektiğini söyledi.

Akşener, bugün Saraçlar caddesi girişinde kurulan kürsüde konuşma gerçekleştirdi. Daha sonra Akşener, caddedeki esnafları ziyaret etti.  Akşener, kürsü konuşmasında, 100 bin öğretmen atama beklediğini belirterek, “İktidar oldunuz, unuttunuz. 100 bin öğretmen tayinini yapacaksın. O öğretmenleri sen yetiştirdin, o okulları sen açtın, istihdam etmek senin görevin” dedi.

“BÜTÜN EMEKLİLERİN OYLARINA ŞAHSEN TALİBİM”

Akşener, şunları söyledi:

“Emekli aç, oculuk buculuk üzerinden oy vermeyin. Size kim el uzatacaksa ona oy verin. 10 bin lira emekli maaşıyla geçine bilen varsa kendisinin heykelini dikerim. Sayın Erdoğan, seçime kaldı 5 gün. İki dudağının arasında her şey. Emeklilerin bayram ikramiyesini 7 bin lira yapacaksın. Emeklilere seyyanen 11 bin lira zam vereceksin. En düşük emekli maaşını asgari ücret kadar yapacaksın. Yaptın yaptın, yapmadın bütün emeklilerin oylarına şahsen talibim.

“HAMDİ SEDEFÇİ BİRİNCİ SIRADA”

Şahsen oy istiyorum. Ben bugüne kadar hep birilerine kazandırdım. Bu kardeşine oy verin, güçlendirin bakın haklarınızı nasıl söke söke alıyor. Hamdi Sedefçi birinci sırada, 2’nci sırada AK Parti, 3’ncü sırada CHP kendisini çok güçlü getirin ki, biz de iktidarın her türlü gücünü, bilek gücüyle büke büke Edirne’ye getirelim.”  Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.