DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20744051,22%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Arif Köroğlu: “Ismarlanan kişiler asla ‘Büyük Birlik’çi olamaz”

Arif Köroğlu: “Ismarlanan kişiler asla ‘Büyük Birlik’çi olamaz”

Milli Yol Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Arif Köroğlu, Büyük Birlik Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Nail Gün’ü eleştirdi. Köroğlu, “Edirne’ye Büyük Birlik Partisi adına bir belediye başkan adayı atamışlar. Edirne’yi eleştiriyor. ‘Sizin ne geçmişiniz var, Edirne’de. Edirne’de nerede hizmet ettiniz. İstanbul’dan buraya ısmarlanan kişiler asla ‘Büyük Birlik’çi olamaz” dedi.

ABONE OL
28 Mart 2024 17:20
Arif Köroğlu: “Ismarlanan kişiler asla ‘Büyük Birlik’çi olamaz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Köroğlu, 25 Mart günü Edirne teşkilatı olarak Muhsin Yazıoğlu’nun ölüm yıldönümde Ankara’da mezarı başında andıklarını söyledi. Yazıcıoğlu’nun ailesinin Edirne’ye selam gönderdiğini ifade eden Köroğlu, “24 Mart tarihinde Edirne’den Ankara’ya yolculuğumuz oldu. Şehit liderimiz Muhsin Yazıoğlu’nun 25 Mart ölüm yıldönümünde kabri başında dualarla andık. Yazıoğlu’nun ailesinin Edirne’ye selamını getirdik” dedi.

“EDİRNE’YE GÖNDERİRKEN NE DÜŞÜNDÜNÜZ”

Köroğlu, şunları kaydetti.

“Biz hiçbir partiyle yola çıkmadık. Biz halkı düşünerek yola çıktık. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun davası yarım kalmasın diye Milli Yol Partisi’ni kurduk. Edirne’ye Büyük Birlik Partisi adına bir belediye başkan adayı atamışlar. Edirne’yi eleştiriyor. ‘Sizin ne geçmişiniz var, Edirne’de. Edirne’de nerede hizmet ettiniz. Ben o partide 25 yıl hizmet ettiğim halde bazı şeylerle karşı karşıya gelmesini istemiyorum. Bunlar Şehit liderimiz Muhsin Yazıoğlu’nu temsil etmiyor. İstanbul’dan buraya ısmarlanan kişiler asla ‘Büyük Birlik’çi olamaz. Kendi egolarını tatmin etmek için yola çıktı. Siz bunu Edirne’ye gönderirken ne düşündünüz?”

Son olarak Köroğlu, Büyük Birlik Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Nail Gün’ün, kendisinin sosyal medya hesabından arkadaşlarını tespit ederek onlara arkadaşlık istediği gönderdiğini kaydetti. Bu durumun ahlaklı olmadığı ifade eden Köroğlu, “Siz Edirne’ye belediye başkanı olmaya mı geldiniz yoksa benim sayfamdaki kadın takipçilerime arkadaşlık göndermeye mi?” dedi. Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.