DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22358322,38%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Avukat Metin Kıray’a veda

Avukat Metin Kıray’a veda

Edirne Barosu eski başkanı, Kızılay Edirne Şubesi önceki dönem başkanı ve bir dönem CHP İl Başkanı olarak görev yapan 71 yaşındaki Avukat Metin Kıray, önceki gün vefat etti. Kıray, bugün Eski Cami’de düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

ABONE OL
2 Nisan 2024 14:46
Avukat Metin Kıray’a veda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vefat eden Edirne Barosu eski Başkanlarından, bir dönem CHP İl Başkanlığı görevi yapan ve Kızılay Edirne Şubesi eski başkanlarından Avukat Metin Kıray için bugün Eski Cami’de cenaze töreni düzenlendi. Törene Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yeni seçilen Belediye Başkanı Avukat Filiz Gencan Akın, Edirne Barosu Başkanı Avukat Gökhan Karakoç, siyasi parti temsilcileri, meslektaşları, eş dost ve yakınları katıldı. 

Merhum Şakir ve Zehra Şükran Kıray’ın oğulları, Neşe Kıray’ın eşi, Levent ve İrem Kıray’ın babaları, Nilgün Evci’nin kardeşi, İsmail Kıray’ın ağabeyi Metin Kıray’ın cenazesi öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Yenişehir Mezarlığına defnedildi.

 Biz de Yenigün Gazetesi ailesi olarak merhum Metin Kıray’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.