DOLAR 32,2294 0.19%
EURO 35,1755 0.17%
ALTIN 2.467,320,00
BITCOIN 21075180,85%
Edirne
17°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Bakan Bak’tan ziyaret

Bakan Bak’tan ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bir dizi program için geldiği Edirne’de Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Edirne Şubesi’ni de ziyaret etti. Dernek Başkanı Yalçın Biçer, amatör spor kulüplerine yapılacak yardımlardan TFFHGD Edirne Şubesi’nin de yararlanabilmesi için Bakan Osman Aşkın Bak’tan destek sözü aldıklarını açıkladı.

ABONE OL
4 Mart 2024 14:36
Bakan Bak’tan ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiği Edirne ziyareti kapsamında Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Edirne Şubesi’ni de ziyaret etti. Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne Milletvekili Fatma Aksal ve beraberindekilerle birlikte TFFHGD Edirne Dernek Başkanı Yalçın Biçer ve Edirne İl Hakem Kurulu Başkanı Soykan Çekver’in katıldığı ziyarette, Bakan Bak’a dernek çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Dernek Başkanı Yalçın Biçer, yaptığı açıklamada Bakan Osman Aşkın Bak ve Vali Yunus Sezer’in amatör spor kulüplerine yapılacak yardımlardan TFFHGD Edirne Şubesi derneğinin de yararlanabilmesi için destek sözü verdiğini belirterek, Bakan Bak ve Vali Sezer’e teşekkür etti.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.