Edirne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, çöp konteynerlerine ya da çevresine atılan eski ev eşyası, ağaç dalları, inşaat atıklarını atan kişiler hakkında cezai işlem uygulanacağı bildirildi.
Yapılan açıklamada, “İnşaat atıkları, eski ev eşyaları ve ağaç dalları bildirilmesi zorunlu atıklardır. Bu tür atıkları atan kişiler tespit edilerek haklarında cezai işlem uygulanacaktır.
Tüm vatandaşlarımızın, inşaat atıkları, moloz, iri katı atık (çamaşır makinesi, buzdolabı, klozet, yatak, mobilya vb.) ve ağaç dallarını çöp konteynerlerine ya da çevresine atmamasını önemle rica ederiz.
153 no’lu telefondan Belediyemize ulaşarak konuyla ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz” denildi.
Haber Seyide Esen
GÜNDEM
18 Mayıs 2025GÜNDEM
18 Mayıs 2025GÜNDEM
18 Mayıs 2025GÜNDEM
18 Mayıs 2025GÜNDEM
18 Mayıs 2025GÜNDEM
18 Mayıs 2025GÜNDEM
18 Mayıs 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.