DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22301611,30%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Belediye zabıtası iş yerinin faaliyetini durdurdu

Belediye zabıtası iş yerinin faaliyetini durdurdu

ABONE OL
13 Şubat 2024 13:15
Belediye zabıtası iş yerinin faaliyetini durdurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde bulunan, Bulgar ve Yunan turistlerin sıklıkla ziyaret ettiği bir alışveriş merkezinde kahve satışı yapan dükkânın, hijyen ve sağlık koşullarına uymadığı ve iş yeri çalışma ruhsatı olmadığını tespit etti. İş yeri Edirne Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı İşyeri Denetim Birimi yetkililerince mühürlenerek faaliyeti durduruldu.

Edirne Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

 “Sosyal medyada yer alan olumsuz paylaşımlar ve belediyeye yapılan ihbarlar sonucunda durumun tespit edildiği belirtilmiştir. Gerekli müdahalenin yapılması için alışveriş merkezinde faaliyet gösteren kahveci dükkânına Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı İşyeri Denetim Birimi ve Zabıta ekiplerinin gittiği kahve dükkânının hijyen ve sağlık koşullarına uymadığı, iş yeri çalışma ruhsatı olmadığı tespit edildiği, faaliyetinin durdurulduğu ifade edilmiştir.” Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.