DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046520-2,60%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

‘Bu dönem iddialıyız’

‘Bu dönem iddialıyız’

CHP Edirne İl Genel Meclis Üyesi Adayları Çiğdem Gegeoğlu, Kutay Özköse, Cengiz Posta, Merve Özdemir Çetin ile CHP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Aykut Demirkol gazetemizi ziyaret etti. İl Genel Meclis Üyesi Adayı Çiğdem Gegeoğlu, “Bu dönem biz iddialıyız. Tecrübeli bir ekibiz. Hep birlikte de çalışacağız, üretmeye devam edeceğiz” dedi.

ABONE OL
28 Mart 2024 15:21
‘Bu dönem iddialıyız’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP İl Genel Meclis Üyesi Çiğdem Gegeoğlu, gazetemiz Edirne Yenigün’ü ziyaretinde yaptığı açıklamada, tecrübeli bir ekiple iddialı olduklarını belirtti. Gegeoğlu, “Siyasetçilerin en büyük ortağı aslında gazeteciler. Bizlerin çalışmalarını, emeğini görünür kılan sizlersiniz. Yapacağımız projeleri anlatalım istedik. İl Genel Meclisi genellikle köylerde hizmet etmekte ama asıldan Edirne merkezde olduğu gibi 9 ilçe 253 köyde de hizmetleri var. Bu dönem biz iddialıyız. Tecrübeli bir ekibiz. İki arkadaşımız mevcut meclis üyesi, ikisi de köy kökenli. Edirne’ye hizmet anlamında en deneyimli ekip olduğumuzu düşünüyoruz. Önümüzdeki süreçte de inşallah hep beraber meclise geldiğimizde de İl Genel Meclisi’nin görünen yüzünü biraz da değiştirmek gerektiğini düşünüyoruz. Artık köylerde kanalizasyon, su, arıtma yapan ama bunun ötesinde artık tarımsal sulamaya, enerji panellerine önem veren, merkezlerde de proje yapan daha üretken, İl Özel İdaresine gelir getiren bir yapıya dönüştürmek lazım. Bunu amaçlıyoruz. Hep birlikte de çalışacağız, üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Haber Selman Eski

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.