DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22331770,62%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’de 35 yıl sonra ön seçim

CHP’de 35 yıl sonra ön seçim

CHP, Edirne’de Belediye Başkan Adayını 35 yıl sonra ön seçimle belirleyecek. CHP Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Eczacı Şükrü Ciravoğlu, “Önde tuttuğumuz konu Cumhuriyet Halk Partisini bir bütün halinde, tüm üyeleriyle birlikte ön seçime taşımaktır. Kol kola girerek hiç ayrıt etmeksizin, dışlamaksızın ön seçime gireceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

ABONE OL
31 Ocak 2024 15:52
CHP’de 35 yıl sonra ön seçim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Edirne Belediye Başkan Adayını 4 Şubat Pazar günü Irmak Düğün Salonu’nda yapacağı ön seçimle belirleyecek. CHP Parti Meclisi kararına göre 8 aday adayı, belediye başkan adayı olabilmek için ön seçimde yarışacak. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise adaylıktan çekildiğini duyurmuştu. CHP Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Eczacı Şükrü Ciravoğlu, yaptığı açıklamada, Edirne’de belediye başkan adayının 35 yıl sonra ön seçimle belirleneceğini söyledi.

“CHP YİNE BURADAN ÇOK PARLAK BİR SONUÇLA ÇIKACAKTIR”

Ciravoğlu, şunları söyledi:

“Edirne sosyal, kültürel ve demokratik yapısıyla farklı bir kenttir. Atatürkçü bir kenttir. Bu kimliğini bu güne kadar bozdurmadık. Bundan sonra da bozdurmayacağız. El birliğiyle başarıya ulaştıracağız. Sürecin çok kısa bir süreç olduğumuzu kabul etmemiz gerekiyor. Burada bir seçim çalışmasından ziyade üyeye dönük ön seçim çalışması yapılması gerekiyor. Burada bizim amaç olarak açıklayabileceğimiz iki tane temel neden var. Bunlardan bir tanesi ve önde tuttuğumuz konu Cumhuriyet Halk Partisini bir bütün halinde, tüm üyeleriyle birlikte ön seçime taşımaktır. Kol kola girerek hiç ayrıt etmeksizin, dışlamaksızın ön seçime gireceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın ve geçmişte olduğu gibi CHP yine buradan çok parlak bir sonuçla çıkacaktır. Şunu da takdirlerinize sunarım ki, 35 yıl sonra ilk kez Edirne’de belediye başkan adayı CHP’de ön seçimle belirlenecektir.”  

CHP’den Edirne Belediye Başkan Aday Adaylığı için Ayhan Murat Dursunoğlu, Bülent Bacıoğlu, Ergun Türkyılmaz, Filiz Gencan Akın, Serkan Liznak, Seyfi Alp Üzmen,  Şükrü Ciravoğlu ve Harika Taybıllı’nın isimleri bulunuyor. Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.