DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22411281,32%
Edirne
27°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

CHP’nin adayı Filiz Gencan Akın

CHP’nin adayı Filiz Gencan Akın

CHP'de ön seçimle Edirne'den Belediye Başkan adayı olan Şükrü Ciravoğlu, sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildi. Yerine ön seçimde en çok 2’nci oyu alan avukat Filiz Gencan Akın, Edirne Belediye Başkan adayı oldu. 

ABONE OL
27 Şubat 2024 08:55
CHP’nin adayı Filiz Gencan Akın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Edirne’de 5 Şubat’ta gerçekleştirilen ön seçimden ilk sırada çıkan eczacı Şükrü Ciravoğlu, partisinin Edirne Belediye Başkan adayı olarak gösterilmişti. Ciravoğlu, sağlık sorunları nedeniyle bugün adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Ciravoğlu, ön seçimden bir hafta sonra mide bulantısı ve düşük tansiyon şikayetiyle Edirne Sultan 1’inci Murat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ciravoğlu’na yapılan anjiyo sonrası tıkalı damarı açılıp stent takıldı. Tedavisi sona eren Ciravoğlu, hastaneden taburcu olarak geçtiğimiz Pazar günü CHP’nin Ankara Spor Salonu’nda yapılan aday tanıtım toplantısında Genel Başkan Özgür Özel, Ciravoğlu’nu aday olarak tanıttı. Şükrü Ciravoğlu önceki gün yeniden ritim bozukluğu şikayetiyle Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne başvurdu. Doktorların bir süre tedavi altında kalıp ritim bozukluğu tedavisi olması gerektiğini belirttiği Ciravoğlu’nun tedavisi devam ediyor.

CHP Edirne Belediye Başkan adayı avukat Filiz Gencan Akın oldu.  Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.