DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22341350,44%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çiçek izdihamı

Çiçek izdihamı

Edirne Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde çiçek kadınlara ücretsiz çiçek dağıttı, izdiham çıktı.

ABONE OL
8 Mart 2024 16:21
Çiçek izdihamı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Saraçlar caddesinde kadınlara çiçek dağıttı. Kadınlar daha fazla çiçek alabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın da, çiçek dağıtımına katılarak kadınların gününü kutladı.

“EMEKÇİ OLMAYAN HİÇBİR KADIN YOK”

Başkan Gürkan, yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Bugün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, öncelikle emek mücadelesi veren bütün kadınlarımızın gününü kutluyoruz. Emekçi kadınlar günü ismi ama emekçi olmayan hiçbir kadın yok. Kadının bir işte çalışması emekçi olduğu anlamına gelmiyor. Her kadın evde çalışıyor, işte çalışıyor, evde belki daha ağır işler yapıyor. Bu anlamada bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun. Biz de adayımız Filiz Gencan Akın ile beraber emekçi kadınlarımıza her biri bir çiçek olduğu için çiçek dağıtıyoruz.”

“BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ”

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın da, şunları kaydetti:

“Emekçi kadınlarımızın gününü kutluyorum. Bugün cumhuriyetin aydınlık yüzü kadınlarla birlikteyiz. Birçok etkinliğimiz var, hepsine katılacağız. Biz birlikte güçlüyüz, birleşe birleşe kazanacağız.” Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.