DOLAR 32,2226 -0.08%
EURO 34,7774 0.16%
ALTIN 2.393,79-0,25
BITCOIN 1985201-2,29%
Edirne
19°

KAPALI

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ciravoğlu tekrar hastanede

Ciravoğlu tekrar hastanede

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu, geçtiğimiz günlerde yapılan anjiyonun ardından bu kez kan seviyesinin düşmesi nedeniyle T.Ü. Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Ciravoğlu, düşük kan seviyesinin yükseltilmesi ve anjiyo sonrası oluşan cilt altı sızıntının geçmesi amacı ile birkaç gün istirahat edeceğini belirtti.

ABONE OL
22 Şubat 2024 14:13
Ciravoğlu tekrar hastanede
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu, yaklaşık on gün önce yaşadığı ritim sorunu sonucunda anjiyo olduğunu ve bir damarına stent takıldığını belirtti. Ciravoğlu, sağlık durumuyla ilgili şunları kaydetti:

 “Sağlık ekibinin öngördüğü bir haftalık dinlenme sürecinden önce ise hastaneden ayrılmış ve çalışmalarımıza devam etmeye başlamıştık. Bu süreç içerisinde ziyaretlerde bulunmuş ve Ankara’da yapılan Aday Tanıtım Toplantısına katılmıştım.

Anjiyo sonrası düzenli olarak devam eden kontroller kapsamında doktorlarımız yeterli dinlenme süresini geçirmediğimi tarafıma belirttiler. Tıbbi terim ile Anjiyo kateter giriş noktası olan kasık bölgesinden cilt altına sızıntı şeklinde ufak bir kanama olduğunu ve cildimde fark etmediğim bir morluğa neden olduğu belirtildi. Bu yavaş, ama uzun süreli cilt altı kan sızıntısının hemoglobin düzeyimin düşmesine yol açtığını ve devam etmesi durumunda halsizliğe yol açacağı belirtildi.

 Bu kapsamda Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Bölümünde düşük kan seviyesinin yükseltilmesi ve bahsi geçen sızıntının geçmesi amacı ile birkaç gün istirahatim uygun görüldü. Bu esnada ilk koroner iskemi olayına bağlı olarak kalp ritmimin takibine de başlandı. Bugün (Perşembe Sabahı) itibarı ile kan seviyemin normale döndüğü ve kalbimde herhangi bir kalıcı sorun olmadığı hekimlerce bana bildirildi.

Dinleneceğim birkaç günlük süre içerisinde ekibimiz ile birlikte şehrimizi yeni bir vizyona kavuşturacak projelerimizi hazırlamaya ve sizlere sunmaya devam edeceğiz.”

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.