DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22335030,63%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ciravoğlu’ndan teşekkür

Ciravoğlu’ndan teşekkür

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu, dün gerçekleştirilen ön seçimin ardından teşekkür mesajı yayınladı. Ciravoğlu, “Demokrasi ve Cumhuriyetin, Atatürk ilkelerinin yılmaz savunucusu olan tüm partili dostlarıma demokrasi şöleni için teşekkür ediyorum” dedi.

ABONE OL
5 Şubat 2024 11:46
Ciravoğlu’ndan teşekkür
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Edirne Belediye Başkan Adayının belirlendiği ön seçim, dün gerçekleştirildi. Üyelerin büyük çoğunluğunun oyunu alarak Edirne Belediye Başkan Adayı olan Ciravoğlu, ön seçimin demokrasi şöleni havasında geçtiğini belirtti.

Ciravoğlu, mesajında şunlar kaydetti:

“Edirne’mizde Cumhuriyet Halk partisine gönül vermiş partililerimizle birlikte, büyük bir olgunluk içerisinde ön seçim yapmış olmanın gururunu yaşadık. Demokrasi ve Cumhuriyetin, Atatürk ilkelerinin yılmaz savunucusu olan tüm partili dostlarıma, bu Demokrasi şöleni için teşekkür ediyorum.

Halkımızla birlik, beraberlik, bütünlük içinde Edirne’mizi daha güzel yerlere taşımak için beraber çalışacağımıza olan inancım ve güvenimle, tümünüze sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.