DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050849-2,12%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

DEVA Adayı Göçer: “Edirneliler ‘bizi kurtarın’ talebinde bulundu”

DEVA Adayı Göçer: “Edirneliler ‘bizi kurtarın’ talebinde bulundu”

DEVA Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Hülya Göçer, yaptığı saha çalışmalarında vatandaşların “bizi kurtarın” talebinde bulunduklarını söyledi. Seçmen oyunun kentte her şeyi değiştirebileceğini ifade eden Göçer, “Hizmet bekleyen herkesi sandığa gittiğinde sağduyuya davet ediyorum. Deva Partisi olarak partim adına kendim adına söz veriyorum şeffaf, halktan, Haktan yana, hesap verebilir ulaşılabilir iddialı bir hizmet anlayışına sahip belediyecilikle yanınızda sizlerle olmak isterim partime şahsıma göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum” dedi.

ABONE OL
28 Mart 2024 12:17
DEVA Adayı Göçer: “Edirneliler ‘bizi kurtarın’ talebinde bulundu”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Göçer, çalışmalarına devam ediyor. Göçer, yaptığı açıklamada, şunlara yer verdi:

“ÇÖZÜM YİNE EDİRNE HEMŞİRELERİMİN İRADESİYLE BELİRLENECEKTİR”

“Deva Partisi Belediye Başkan Adayınız sıfatıyla yaptığı saha çalışmaları sürecinde vatandaş olarak bizden talepleri ‘bizi kurtarın’ talebiyle sıkça karşılaştım. Oysa asıl kurtarıcı kendinizsiniz. Siz değerli seçmenler ihtiyaç duyduğunuz gücün sizde olduğunu, isterseniz belediye seçimlerinde vereceğiniz oylarla,  Avrupa’da konumlanmış Edirne’mizi geride bırakan siyasi partiler ve kişileri eleyerek Edirne’nin bugününden sorumluluğu bulunmayan, dürüst,  halk memnuniyeti odaklı hizmet verebilecek şeffaf, hesap verebilir,  ulaşılabilir belediyecilik anlayışına sahip bir belediye başkanı seçmeleri gerektiğini vurguladım. Edirne yıllardır belediyecilik anlamında büyük bir mağduriyet yaşamış durumdadır ancak bunun çözümü yine Edirne hemşirelerimin iradesiyle belirlenecektir. Hizmet bekleyen herkesi sandığa gittiğinde sağduyuya davet ediyorum. Deva Partisi olarak partim adına kendim adına söz veriyorum şeffaf, halktan, Haktan yana, hesap verebilir ulaşılabilir iddialı bir hizmet anlayışına sahip belediyecilikle yanınızda sizlerle olmak isterim partime şahsıma göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum. 31 Mart yerel seçimler için şimdiden sizleri hür iradenizle ve vicdanınızla karar vererek oyunuzu kullanmaya davet ediyorum. Teşekkürler değerli Edirne’li hemşehrilerim.” Haber Selman Eski

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.