DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22390201,02%
Edirne
27°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

DEVA Adayı Göçer: “Edirne’yi hak ettiği yere birlikte taşıyalım”

DEVA Adayı Göçer: “Edirne’yi hak ettiği yere birlikte taşıyalım”

ABONE OL
18 Mart 2024 17:58
DEVA Adayı Göçer: “Edirne’yi hak ettiği yere birlikte taşıyalım”
1

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Adayı Göçer: “Edirne’yi hak ettiği yere birlikte taşıyalım”

“DEVA Belediyeciliğine destek istiyorum”

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Belediye Başkan Adayı Hülya Göçer,  Edirne’de DEVA Belediyeciliğine destek istedi. Göçer, “Edirnemizin bu kötü gidişata ‘dur’ demek için tam demokrasi, hukuk devleti, insan hak ve hürriyetlerine saygılı, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılacağı, yerli yerinde kullanılacağı, şeffaflık, hesap veren, liyakatın ise baş tacı edileceği bir dönem için DEVA Partisi’ne, DEVA Belediyeciliğine destek istiyorum” dedi.

“EDİRNE SEÇMENLERİMLE PAYLAŞMAYI BİR BORÇ BİLİRİM”

Göçer, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Edirne Belediye Başkanlığının son 30 yıldır ağırlıklı olarak hangi siyasi partide olduğu, bunun ise 20 yılının bugünün hangi ‘iyi’ adayının Belediye Başkanı olarak görev yaptığını ve Edirne’mizi getirdiği noktayı kamuoyunun takdirlerine sunuyorum. Cumhur İttifakı adayı ise aynı zamanda AK Parti Edirne İl Başkanlığı yapmış olan Sn. Belgin İba’ya gelince söylenecek tek şey, Adalet ve Kalkınma partisinin Türkiye’mizi içine düşürdüğü içler acısı durumu göz önünde tutarsak, AK Partili Belediye Başkanının Edirne’ye ranttan, kayırmacılıktan yana bir belediyeciliği sözüm ona, ‘gönül belediyeciliği’ diye yansıtacakları uyarımı,  kanaat ve tespitimi, değerli Edirne seçmenlerimle paylaşmayı bir borç bilirim. Edirne’mizin bu kötü gidişata ‘dur’ demek için tam demokrasi, hukuk devleti, insan hak ve hürriyetlerine saygılı, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılacağı, yerli yerinde kullanılacağı, şeffaflık, hesap veren, liyakatın ise baş tacı edileceği bir dönem için DEVA Partisi’ne, DEVA Belediyeciliğine destek istiyorum.” Haber Selman Eski

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.