DOLAR 32,2395 -0.03%
EURO 34,8691 0.42%
ALTIN 2.422,721,24
BITCOIN 2007372-0,37%
Edirne
13°

HAFİF YAĞMUR

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

DEVA Adayından iktidara ‘sarı kart’

DEVA Adayından iktidara ‘sarı kart’

DEVA Partisi Edirne Belediye Başkanı adayı Hülya Göçer, seçim çalışmalarını elinde sarı kartla tek başına sürdürüyor. Edirne’de Ulus Pazarını ziyaret eden Göçer, “Sandıkta oy kullanırken hükümete uyarı niteliğinde sarı kart gösterelim” dedi.

ABONE OL
14 Mart 2024 13:46
DEVA Adayından iktidara ‘sarı kart’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Partisi Edirne Belediye Başkanı adayı Hülya Göçer, Ulus pazarını ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi. Elinde sarı kartla tek başına seçim çalışmalarını sürdüren Göçer, vatandaşlardan bu seçimlerde hükümete sarı göstermelerini istedi.

  Edirne’nin sorunlarını anlatan Göçer, şehir şebeke suyunun içilemeyecek durumda olduğunu belirterek, “Edirne’de yolların durumu da ortada. Edirne Avrupa kıtasında ancak üçüncü Dünya ülkelerinin şehirleri gibi adeta. Edirne’nin birikmiş sorunlarının çözümü ise DEVA Belediyeciliğindedir” dedi. Göçer, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Tekirdağ ziyaretinde Edirne ile ilgili tespitlerini ilettiğini ayrıca Babacan’ın Edirnelilere selamları olduğunu kaydetti.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.