DOLAR 32,3831 -0.18%
EURO 34,7288 -0.05%
ALTIN 2.432,08-0,25
BITCOIN %
Edirne
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dostluk kazandı

Dostluk kazandı

Edirne Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol takımı ile Yunanistan Soufli 2018 Women's Football Club,  dostluk maçı oynadı. Yunanistan’ın Soufli kentinde gerçekleşen maçta, Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol takımı 1-0 mağlup oldu.

ABONE OL
28 Şubat 2024 15:50
Dostluk kazandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Futbolcular ve yönetim iki ülke arasında dostluğun artarak devam etmesi mesajını verdi. Maç sonrası iki takımın sporculara, Edirne’den getirilen baklava ikram edildi. Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol takımına destek olmak için Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu ve Karaağaç Arda Spor yönetimi maçı izledi.

Edirne’de Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol Kulüp Başkanı Birol Salçın, yaptığı açıklamada, “Türkiye’den çok selam getirdik. Sayın Valimizin, Gençlik Spor il Müdürümüzün, Belediye Başkanımızın ve tüm Türk halkının selamları ile geldik. Güzel bir dostluk olacak aramızda. Bundan sonra daha güzel işler ve daha güzel dostluklara imza atacağız. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde yapacağımız turnuvada Yunanlı kızlarımızı, dostlarımızı, komşularımızı aramızda görmekten çok mutlu oluruz. Bu bir davettir, kendileri de davetimizi kabul etti, şimdiden teşekkür ediyorum.”dedi.

Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol Takımı ile birlikte Yunanistan Soufli’ye gelen Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu konuşmasında,“Burada olmaktan çok mutluyum. En kısa zamanda sizleri de Edirne’ye bekliyoruz. Edirne’de de bu dostluğu daha güçlü hale getireceğiz” dedi.

Yunanistan Soufli 2018 Women’s Football Club Başkanı Zikidis Loannis, “Öncelikle size hoş geldiniz diyorum. İnanıyorum bu bir başlangıç. Bu başlangıç daha güzel dostlukların pekişeceğine inanıyorum. Çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Soufli 2018 Women’s Football Club Teknik Direktörü Petkidis Georgios, “Buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Büyük bir mutlukla sizi burada misafir ediyoruz. Bütün futbolculara ve takım arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu gün bir başlangıç. Diliyorum ki bu uzun yıllar sürecek” dedi.

Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Emrullah Pirko ise, “Bu işe Yorgo hoca ile imza attığımız için yöneticilerimizin dahilinde kendilerine teşekkür ediyorum. Sürecin burada kalmaması dileği ile Dünya 8 Mart Kadınlar Gününde buluşmak dileğiyle teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu. Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.