DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22301611,30%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Edirne artık hizmetin sesini duymak istiyor’

‘Edirne artık hizmetin sesini duymak istiyor’

ABONE OL
9 Şubat 2024 11:37
‘Edirne artık hizmetin sesini duymak istiyor’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti, Cumhur İttifakı’nın Edirne ilçe ve beldeleri için belirlediği adayları bir toplantıyla tanıttı. Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Edirne’nin artık vatandaşın sesini duyan bir yerel yönetim anlayışını hak ettiğini vurgulayarak, “Edirne’yi hak ettiği yere hep birlikte taşıyacağız” dedi.

AK Parti’nin Cumhur İttifakı çerçevesinde Edirne ilçe ve beldeleri için belirlediği Belediye Başkan Adayları, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in de katılımıyla düzenlenen bir toplantıda tanıtıldı.

AK Parti İl Başkanlığı’nın ve Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba’nın Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı olarak duyurduğu programa çok sayıda partili ve vatandaşın yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, AK Parti Edirne İl Başkanvekili Aydoğan Akıncı, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu ve teşkilatı, AK Parti Edirne Koordinatörü Seda Gören Bölük, AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut, AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Ali Okur ve AK Parti MKYK Üyesi Ekrem Görçeker ve çok sayıda basın mensubu katılım sağladı.

Programın açılış konuşmasını yapan Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Edirne’nin artık vatandaşın sesini duyan bir yerel yönetim anlayışını hak ettiğini vurgulayarak, “Edirne’yi hak ettiği yere hep birlikte taşıyacağız!” dedi.

Programın açılışında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından söz alan Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, yaklaşık beş yıldır Edirne’nin dört bir yanında, teşkilat üyeleri ve Cumhur İttifakı partilileri ile omuz omuza çalışmaktan gurur duyduğunu ifade ederek, onlara verdikleri destekler için teşekkür etti.

Ayrıca, Edirnelilerin kendisini her zaman muhabbetle karşıladığını ve bu desteklere karşılık olarak Edirne’ye hizmet etmek istediğini dile getiren İba, Edirne’nin hak ettiği noktaya gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Belgin İba, konuşmasında ayrıca okullarında büyüdüğü, sokaklarında hayaller kurduğu Edirne’de, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadığını, biriktirdikleri bilgi ve tecrübeyi hizmete dönüştürme zamanının geldiğini ifade etti.

“EDİRNE’Yİ SİYASİ TARTIŞMALARLA AYRIŞTIRMAYA DEĞİL, BİRLEŞTİRMEYE ADAYIZ”

Konuşmasında “Biz, ilçe ilçe tüm adaylarımızla, Edirne’yi siyasi tartışmalarla ayrıştırmaya değil

birleştirmeye adayız. Edirne’yi kalkındırmaya, Balkanların ticaret ve kültür merkezi yapmaya adayız! Edirne’yi birlik ve beraberliğin,huzurun şehri yapmaya adayız! Edirne’yi her bir sokağı ile, yemyeşil, tertemiz bir şehir yapmak için adayız! Her bir vatandaşımızın sesi, soluğu olmak için adayız” ifadelerine yer veren İba, coşkulu,heyecanlı ve umutlu olduklarını dile getirerek “Çünkü biliyoruz ki; Edirne artık, hizmetin, sağduyunun sesini duymak istiyor! Edirne artık, vatandaşın sesini duyan yerel yönetim anlayışını istiyor! Edirne, hak ettiği değere kavuşmak istiyor” dedi.

Mart ayının sonunda yapılacak yerel seçimler için Cumhur İttifakı’nın Edirne’deki ilçe adayları şu isimlerden oluştu:

Enez  –  Abdullah Bostancı, Havsa – Aydın Balkan, İpsala – Mehmet Kerman, Keşan – Mustafa Helvacıoğlu, Lalapaşa – İsmail Arslan, Meriç – Yunus Atay, Uzunköprü – Mustafa Ravalı, İpsala Esetçe – Cemal Deniz, İpsala Yenikarpuzlu – Ufuk Atalay, Keşan Beğendik – Ferat Gülver

Keşan Yeni Muhacir – Mustafa Türker, Meriç Küplü – Ahmet Dalga, Meriç Subaşı – Göksel Tüfekçi

Uzunköprü Kırcasalih – Samet Ertaş.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.