DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2049595-1,83%
Edirne
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Edirneliler değişim istiyor’

‘Edirneliler değişim istiyor’

Memleket Partisi Edirne Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Süheyl Tunçyürek, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşların ilgisiyle karşılandıklarını belirterek, “Edirne'nin artık bir değişime ve gelişmeye ihtiyacı var. Edirneli vatandaşlarımız her şeyin farkında ve artık onlar da değişim için haykırıyorlar. Bu durumu düzeltecek olan Atatürk’ün yolundan yürüyen tek parti olan Memleket Partisi ve Belediye Başkan Adayımız Çiğdem Bora'dır” dedi.

ABONE OL
16 Mart 2024 11:17
‘Edirneliler değişim istiyor’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memleket Partisi Edirne Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Süheyl Tunçyürek, yaptığı yazılı açıklamada tüm adaylara çalışmalarında başarılar diledi. Tunçyürek açıklamasında şunları kaydetti:

“Ancak seçim çalışmalarında milyonlar harcanırken, biz dişimiz tırnağımızla kazıyarak bir seçim çalışması yürütüyoruz. Edirneli vatandaşlarımız bunu görüyorlar ve bizlere desteklerini içtenlikle iletiyorlar. Edirne’nin artık bir değişime ve gelişmeye ihtiyacı var. Edirneli vatandaşlarımız her şeyin farkında ve artık onlar da değişim için haykırıyorlar. Bu durumu düzeltecek olan Atatürk’ün yolundan yürüyen tek parti olan Memleket Partisi ve Belediye Başkan Adayımız Çiğdem Bora’dır. Vatandaşlarımız emin olsunlar ki yerel seçimleri kazandığımız takdirde, Atatürk’ün ismini silmeye kalkanlar en acı şekilde karşılığını görecektir. Biz var oldukça, Atatürk var olacaktır. Gerek esnafımız gerek vatandaşlarımızla birebir görüşmelerimizde çok kırgın ve çok üzüntülüler. Bizlere desteklerini en üst seviyede gösteriyorlar. Bizler de bu desteklerini karşılıksız bırakmayacağız ve Edirne’yi sözde Avrupa şehri değil, gerçek Avrupa şehri yapacağız. Altyapı, üstyapı ve evlerimizdeki çeşmelerimizden akan su en büyük problemlerin başında geliyor. Bu problemleri herkes görüyor ve insanlar artık isyan ediyorlar. Şunu belirtmek isteriz ki bir parti dini kullanarak, diğer parti ise Atatürk’ü kullanarak koltuklarından kalkmamak için ellerinden geleni yapıyorlar ama artık halk bunlara kanmıyor. Dinimizde bizim, Atatürk’ümüz de bizimdir. Bunun herkes tarafından bilinmesini istiyoruz. Ayrışma yok, tek çatı altında herkesi kucaklıyoruz ve kucaklayacağız. Kutuplaşma olmayacak. Memleket Partisi, bu ülkenin sigortasıdır ve bu ülkeyi düzlüğe çıkaracak tek partidir.” Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.