DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22367861,24%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Edirne’nin altın çağı başlıyor’

‘Edirne’nin altın çağı başlıyor’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, seçim ziyaretlerini sürdürüyor. Fatih Mahallesinde asfalt çalışması gerçekleştiren belediye personelini ziyaret eden Akın, “Bir yıl içinde tüm altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamlayacağız. 31 Mart’tan sonra Edirne’nin altın çağı başlıyor. Altyapı ve üstyapı sorunu olmayan bir Edirne’ye çok az kaldı” dedi.

ABONE OL
26 Mart 2024 14:21
‘Edirne’nin altın çağı başlıyor’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, seçim gezileri kapsamında Fatih Mahallesinde asfalt çalışması gerçekleştiren belediye personelini ziyaret ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Akın, seçimi kazanmaları halinde bir yıl içinde kentin tüm altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamlayacaklarının sözünü verdi.

SANAYİCİ VE İŞ İNSANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Akın, Edirne Sanayicileri ve İşadamları Derneği’ni ziyaret etti. ziyarete ilişkin açıklama yapan Akın, “Edirne Sanayicileri ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Açıkgöz’e ve dernek üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Edirne’mizde sanayinin gelişmesi ve yeni istihdam alanlarının oluşması için iş insanlarımızla birlikte hareket edecek; gereken tüm desteği vereceğiz” dedi.

GENÇLERLE BULUŞTU

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, gençlerle bir araya geldi. Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik’in da katıldığı ziyarette Akın, “Biz, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde Cumhuriyeti ilelebet payidar kılmak için yola çıktık. Heyecanımızı da enerjimizi de sizlerden aldık. Sizlerin umutlarını, geleceğini yok etmek isteyenlere asla izin vermeyeceğiz. Özgürlüğünüzü elinizden almak isteyenlere müsaade etmeyeceğiz. Sizleri tarikatlara mahkum etmeyeceğiz. Sizi karanlık zihniyetlerin yurtlarına muhtaç etmeyeceğiz. Gençliğimizle, enerjimizle, heyecanımızla geliyoruz” ifadelerini kullandı.

SANAYİ ESNAFIYLA İFTAR YAPTI

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, sanayi sitesi esnaflarıyla iftarda bir araya geldi. esnafın her zaman yanında olacağını belirten Akın, “Sanayi esnafımızla iftar yemeğinde buluştuk, dualarımızı birlik ve beraberliğimiz için ettik. Sanayi esnafımızın yaşadığı sorunları, sıkıntıları dinledik, çözüm yollarımızı paylaştık. Hiçbir esnafımızı çaresizliğe mahkum etmeyeceğiz. Bizleri sofrasında ağırlayan sanayi esnaflarımıza teşekkürler ediyor; daha nice bereketli sofralarda buluşmayı temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.