DOLAR 32,3881 0.08%
EURO 35,2439 0.23%
ALTIN 2.517,050,67
BITCOIN 2149596-0,64%
Edirne
20°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

‘Edirne’yi yaşanılır bir kent yapacağız’

‘Edirne’yi yaşanılır bir kent yapacağız’

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Edirne Giyim Sanayi A.Ş. Genel Müdürü M. Sayhan Türkeş ve firma çalışanlarını ziyaret etti. Fabrikada çalışan işçilerle görüşüp destek isteyen İba, Edirne’yi yaşanılır bir kent yapacaklarını söyledi.

ABONE OL
15 Mart 2024 11:43
‘Edirne’yi yaşanılır bir kent yapacağız’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

‘Hep Birlikte Edirne’ sloganıyla çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, projelerini vatandaşlar ile paylaşıp desteklerini istiyor. Ziyaretler çerçevesinde Edirne Giyim Sanayi A.Ş. Genel Müdürü M. Sayhan Türkeş ve firma çalışanları ile bir araya gelen İba, her kesime hitap edecek proje hazırladıklarını söyleyerek desteklerini istedi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlere kısa bir süre kala ziyaret ve çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren İba, vatandaşlar ve esnaf tarafından ilgiyle karşılanıyor. Edirne’yi güçlerine güç katacak ve tüm hemşehriler için çok yaşanılır bir kent yapacaklarının sözünü veren İba, vatandaşların verdiği desteklerden dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını ve güvenlerini boşa çıkarmayacaklarını söyledi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Edirne Giyim Sanayi A.Ş. Genel Müdürü M. Sayhan Türkeş İba ve ekibine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.